شهید والامقام حسین خدادادی

نام پدر: غلامعلی

محل تولّد: آبنیه

تاریخ تولّد: 1340/01/04

محل شهادت: دارخوین

تاریخ شهادت: 1361/01/25

محل دفن: آبنیه

مسئولیت در زمان شهادت: سرباز ارتش

تحصیلات: پنجم ابتدایی

خاطرات و زندگی نامه شهید

97
  • شهید بزرگوار در خانواده‌ای مذهبی وکشاورز چشم به جهان گشود و موجب شادی و شعف خانواده و فامیل شد. پدرش از معتمدین روستا بود و در امانت‌داری و صداقت شهره‌ی عام و خاص بود و به خمس و زکات و داشتن حساب سال خویش مقیّد بود. حسین نیز از همان ابتدا، کمک حال پدر و شاهد تلاش و همّت اعضای خانواده‌اش در امور کشاورزی، باغداری و دامداری بود. در سه سالگی وارد مکتب خانه شد و طی دو سال قرآن را با دقت و قواعد خاص فرا گرفت و حافظ چندین جزء قرآن شد. در همین اثنا دیوان حافظ را نیز آموخت و برخی از غزلیّات آن را حفظ کند. با توجّه به هوش و استعداد خوبی که داشت تحصیلات ابتدایی را در دبستان روستا با نمرات بالا به پایان رساند اما به‌دلیل مشکلات موجود و نیز عدم وجود مدرسه‌ی راهنمایی در روستا، از ادامه‌ی تحصیل بازماند.
  • از آنجا که جوانی باغیرت بود در کنار کار کشاورزی و دامداری، برای بهبود وضع معیشت خانواده، در سال پنج، شش ماه به‌صورت قراردادی در کوره‌های آجرپزی فعالیّت داشت و چند سالی به همین منوال گذشت.
  • وی در سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی، نوجوانی 16-17 ساله بود و در مبارزات شرکت فعّال داشت. او همراه دیگر جوانان و نوجوانان، با پخش اعلامیه، دیوارنویسی و کمک به انقلابیون، سعی کرد تا سهم خود را در پیروزی ملّت قهرمان ایران ادا کند. در بحبوحه‌ی انقلاب و در اوج روزهای مبارزاتی، با ‌کمک بقیه‌ی اهالی روستا، گروهی تشکیل داده بودند و به جمع‌آوری نان و دیگر ملزومات و انتقال آن­ها به مشهد پرداخته و پس از بازگشت به روستا دوباره این برنامه را ادامه می‌دادند.
  • شهید خدادادی بعد از پیروزی انقلاب و با آغاز جنگ تحمیلی، با توجّه به تکلیف شرعی و اخلاقی و پیام امام امت به جوانان برای حضور در پادگان‌ها و شرکت در جبهه‌های حق علیه باطل، یک سال زودتر از موعد، به خدمت سربازی اعزام و در ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول خدمت شد. در آن دوران به همراه دیگر دوستانش از روستا مشتاقانه به جبهه رفتند و در عملیّات‌های مختلف همراه با دیگر فرماندهان و سربازان دلاور میهن حماسه­ها آفریدند.
  • شهید به شدت از خیانت بنی­صدر عصبانی بود و بارها تأکید داشت اگر دستم به این خائن برسد خودم جواب خیانتش را خواهم داد. در یک مرخصی چندروزه که به روستا آمده بود از بنی­صدر به‌عنوان فردی خائن یاد می‌کرد و می‌گفت: «او با عقب کشیدن نیروهای ارتش و خالی کردن عقبه‌ی مواضع نیروهای سپاه، باعث شهادت جمع زیادی از پاسداران شد».
  • او سرانجام در مراحلی از عملیّات فریب که برای آزادسازی خرمشهر بود براثراصابت ترکش و موج انفجار به شهادت رسید و به مقام “عند ربهم یرزقون” نائل آمد.
  • پیکر مطهر وی پس از تشییع باشکوه درجوار امامزاده سیّدابراهیم و در کنار مرقد شهید محمّد فهمیده به خاک سپرده شد تا زیارت‌گاه عاشقان و دلدادگان شهادت باشد.
  • از شهید خدادادی وصیّت‌نامه مکتوبی در دست نیست امّا همواره چون دیگر جویندگان راه حق این نکته را بر زبان داشت که امّت قهرمان و شجاع ایران بدانید دل من چون خیل غیورمردان خطّه‌ی توحید، همواره برای شهادت و پیروزی اسلام می‌تپد. ما همه عاشق شهادت و پیرو ولایتیم و آرزوی همه­مان این است که هرچه زودتر اسلام پیروز گشته و ما به آرزوی‌مان برسیم.
  • وی بارها گفته بود در برهه‌ای که نفاق زیاد است همه‌ی ما مسئولیّت سنگینی برعهده داریم و باید اتّحاد و همدلی را حفظ کنیم؛ شیعه و سنی نگذارند خودفروختگان، با نفاق افکنی، به اسلام نوپایی که در کشور شکل گرفته صدمه بزنند. او چون دیگر شهدا مساجد را بهترین سنگر محافظت از اسلام می‌دانست و تأکید داشت، نگذارید مساجد بی‌رونق شود؛ چرا که این حرکت به ضرر اسلام و مسلمین و به نفع دشمنان خواهد بود.

 

 

تصاویر مربوط به شهید

97

گاهی اوقات ممکنه برای شماها پیش اومده باشد که از دوستان ، اقوام ، بزرگ تر ها داستان ، مطلب ، خاطره یا شعری در مورد این شهید شنیده باشید. ما درگاهی را برایتان ایجاد کردیم که شما می توانید در هر ساعت خاطره خود را با اسم خودتون در سایت ما به ثبت برسانید و این افتخار را بدین تا بقیه اقشار مردم آن را مطالعه کنند. حتی یک جمله کوتاه!

ارسال خاطرات شما

 

ارسال خاطره